Derényi Diána

Közgazdász végzettségű szakemberként már több, mint húsz éve dolgozom gazdasági területen. Szakmai pályafutásomat a Magyar Honvédségnél, illetve a Honvédelmi Minisztérium tulajdonában álló gazdasági társaságnál kezdtem, majd 2005-2013. között az Állami Számvevőszéknél folytattam. Számvevő tanácsosként kiváló szakemberekkel együtt dolgozhattam a költségvetési gazdálkodás területén. Ezt követően tapasztalatot szereztem az európai uniós pénzügyekben is, majd az Országos Kórházi Főigazgatóság jogelődjénél, az Állami Egészségügyi Ellátó Központnál gazdasági főigazgató-helyettesként több, mint 90 kórház gazdasági irányítását segítettem. Munkásságom alatt ezen kórházak jelentős segítséget kaptak, mind az adósságállomány csökkentése, mind a hazai forrásból történő eszközfejlesztés, beruházás kapcsán.

A folyamatos fejlesztés híve vagyok, ennek érdekében jómagam és a gazdasági irodán dolgozó kollégáim mindent megteszünk, hogy orvosaink és nővéreink a meddőség területén végzett munkájuk során korszerű és hatékony eszközökkel tudjanak dolgozni. Igyekszünk biztosítani a megfelelő hátteret részükre, hogy a hozzánk forduló páciensek elégedetten tudjanak távozni a kezelési folyamat végén.

Nőként és édesanyaként fontosnak tartom, hogy a régóta kisbabára váró párok részére hatékony segítséget tudjunk nyújtani, hogy mielőbb kezükben tarthassák ők is életük legnagyobb ajándékát!

To top
Megszakítás