Dr. Leskó Róbert

1975-ben születtem Miskolcon. Egyetemi éveimet a Debreceni Orvostudományi Egyetemen töltöttem, ahol érdeklődésem hamar a szülészet-nőgyógyászat felé fordult. 1999-ben végeztem Summa Cum Laude minősítéssel, majd 1999. október 1-től a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház Szülészeti-nőgyógyászati Osztályán kezdtem rezidens és szakorvos-jelölt éveimet. 2004-ben kiváló minősítéssel szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. 2007. januárban a Miskolcon újonnan megnyílt Kaáli Intézetben kapcsolódtam be a meddőségi kezelésekbe. 2010. májusban felvételt nyertem a debreceni Kaáli Intézetbe, ahol havonta 30-40 IVF kezelést végeztem.  2017-től a debreceni Kaáli Intézet orvosigazgatójaként dolgoztam, annak 2020-as megszűnéséig. 2020. február 1-től dolgozom a budapesti Intézetben.
Munkám során igyekszem a meddőség pszichés, lelki hátterével is megfelelően foglalkozni, fontosnak tartom ilyen szempontból is segíteni a pácienseimet, a hozzám forduló párokat.
Érdeklődési területem a meddőségi kezeléseken belül a visszatérő beágyazódási zavarok immunológiai hátterének vizsgálata.
Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak (MNT), valamint az Európai Humán Reprodukciós és Embriológiai Társaságnak (ESHRE) is.

To top
Megszakítás